Sport jij veel dan kan je zeker ook gebruik maken van foodboxen!

Als je veel sport heb je veel energie nodig. Dit haal je uit je eten. Om aftevallen bestaat 75% uit eten en 25% uit bewegen.

Sport

Je hebt veel verschillende sport maaltijden, denk maar bijvoorbeeld aan een sport pizza met extra eiwitten. En die eiwitten zorgen weer dat je spieren snel herstellen zodat je minder spierpijn hebt en sneller resultaat ziet. Je kan ook een foodbox met veel verschillende producten die ook veel eiwitten hebben en de goede koolhydraten en vrij zijn van E-nummers. Vergelijk ook goed wat je precies wilt hebben. Wil je wat snacks voor tussen door of echt een avondmaaltijd.

Een foodboxen

Je hebt verschillende soorten boxen. Vind je voeding heel erg belangrijk en ben je veel bezig met de ingrediƫnten dus wat er allemaal in zit bij bijvoorbeeld kaas. Dan kan je kiezen voor een Beebox dit is een box waar allemaal biologische producten in zitten. Daarnaast is het ook heel handig als je een druk leven hebt. Veel mensen die het druk hebben die eten niet veel. En zeker als je af wil vallen is dit niet goed want als je eet dan zorg je dat je lichaam blijft werken dus ook verbranden. Daarnaast zijn foodboxen ook heel gezond en je hoeft er weinig voor te doen. En als je geen zin hebt in boodschappen is dit de beste oplossing een foodbox abonnement aanschaffen!

Maak eten leuk

Je wilt genieten van het leven. Af en toe lekker uiteten gaan. Maar toch niet heel erg dik worden. Probeer elke dag genoeg groente binnen te krijgen. Heb je geen zin om te koken maar toch lekker willen eten, dan zijn er altijd nog foodboxen. Er zijn heel veel verschillende: je kan foodboxen met vers fruit kiezen een voor de ochtend, middag en avond. Warm of koud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.